Kukkari:
Etusivu »
Yhteystiedot »
Galleria »

Tuotteet:
AJANKOHTAISTA »
TARJOUKSESSA NYT »
PUUTARHAMYYMÄLÄ »
SUURSÄKIT »
PIHAKONSULTOINNIT »
VIHERRAKENTAJAT »
Kasviluettelo »
Mullat »
Katteet »
Maa-aines valikoima »
Kivimaailma »
Kasviravinteet »
Maanparannus »
Alustat ja suojat »
Tuholaistorjunta »
Aidat ja verkot »

 

Maanparannus (5 kpl)

Kekkilä Puutarhaturve  
Kekkilä Puutarhaturve on peruslannoitettu ja kalkittu tummahko turve, joka soveltuu kasvualustaksi ja maanparannukseen kotipihan kaikille kasveille. Se on erinomainen kasvualusta sellaisenaan myös kotikasvihuoneen kasveille.

Pakkauskoko: 85 l säkki

Kekkilä Luonnonturve  
Kekkilä Luonnonturve on puhdasta, tasalaatuista ja vaaleaa rahkaturvetta. Se on kalkitsematonta ja lannoittamatonta eli täysin lisäaineetonta erikoisturvetta. Käytä Kekkilä Luonnonturvetta juuresten talvisäilytykseen, maan happamuuden ja ravinnetason säätelyyn sekä luonnonmukaiseen viljelyyn.

Pakkauskoko: 65 l säkki

Kekkilä Turveharkko  
Kekkilä Turveharkko on kestävä ja luonnonmukainen materiaali puutarharakentamiseen. Turveharkoista voi rakentaa puutarhaan erilaisia rakenteita ja yksityiskohtia. Sen käytön monimuotoisuus yltää aina japanilaistyylisestä, sammaloituneesta puutarhasta perinteiseen keittiöpuutarhaan. Turveharkkoon voi istuttaa suoraan happaman maan kasveja kuten pensasmustikoita, puolukoita tai lakkoja. Turveharkkoa voi myös käyttää happaman maan kasvien kasvualustana rouhittuna mullan seassa.

Kekkilä Hajusieppo  
Kekkilä Hajusieppo valmistetaan puhtaista luonnonmateriaaleista käymäläjätteiden oikeaoppista käsittelyä ja kompostointia varten. Laadukkaiden raaka-aineidensa ansiosta Hajusieppo on turvallinen kuivike sekä pihan perällä että lemmikkieläinten alla. Hajusieppo on erittäin imukykyinen ja kuohkea seosaine myös nestepitoisten ainesten kompostointiin.

Pakkauskoko: 65 l säkki

Kekkilä Kompostikuivike  
Kekkilä Kompostikuivike kompostoi talous- ja muut eloperäiset jätteet hajuttomasti muhevaksi, tasalaatuiseksi mullaksi. Kekkilä Kompostikuivike valmistetaan puhtaista luonnonraaka-aineista. Laadukkaat raaka-aineet tekevät Kompostikuivikkeesta erittäin imukykyisen ja samalla riittävän kuohkean mm. nestepitoisten talousjätteiden ja muiden eloperäisten jätteiden kompostointiin.

Pakkauskoko: 65 l säkki