Kukkari:
Etusivu »
Yhteystiedot »
Galleria »

Tuotteet:
AJANKOHTAISTA »
TARJOUKSESSA NYT »
PUUTARHAMYYMÄLÄ »
SUURSÄKIT »
PIHAKONSULTOINNIT »
VIHERRAKENTAJAT »
Kasviluettelo »
Mullat »
Katteet »
Maa-aines valikoima »
Kivimaailma »
Kasviravinteet »
Maanparannus »
Alustat ja suojat »
Tuholaistorjunta »
Aidat ja verkot »

 

Kasviravinteet (15 kpl)

Kekkilä Syyslannoite  
Syyslannoite auttaa kasvisi talven yli ja takaa seuraavan vuoden kukinnan ja kasvun. Kasvien kylmänkestävyys ja ravinteiden käyttökyky paranee, kun muistat ravita niitä myös syksyllä. Ne palkitsevat Sinut vaivannäöstä kevään varhaisella kukoistuksella.

Kekkilä Puutarhalannoite  
Kekkilä Puutarhalannoite on rakeinen, helposti levitettävä koko pihan yleislannoite. Sitä on saatavilla kolmessa eri pakkauskoossa sekä pikkupihan tarpeisiin että laajempien nurmikenttien hoitoon. Puutarhalannoitteella voi suorittaa niin kevätlannoituksen kuin keskikesän hoitolannoituksen.

Kekkilä Nurmikkolannoite  
Kekkilä Nurmikkolannoite saa nurmikon vihertämään aidan oikeallakin puolella. Se on pitkävaikutteista typpeä sisältävä lannoite. Osa typestä alkaa liueta heti levityksen jälkeen ja liukeneminen jatkuu tasaisesti kasvukauden ajan.

Pakkauskoko: 9 kg pakki

Kekkilä Juuresravinne  
Kekkilä Juuresravinne sopii kaikille avomaan juureskasveille ja vihanneksille.
Se sisältää runsaasti fosforia ja kaliumia sekä hivenaineita. Hivenaineista boori on erityisen tärkeä ravinne punajuurelle ja porkkanalle.

Kekkilä Kastelulannoite  
Kekkilä Kastelulannoite on kaikkien kotipuutarhan kasvien hoitolannoite. Se liukenee nopeasti veteen, joten lannoitteen antaminen esim. kastelukannulla käy vaivattomasti. Veden mukana ravinteet tulevat välittömästi kasvien käyttöön antamaan uutta elinvoimaa.

Kekkilä Perennaravinne  
Perennaravinne on niukkatyppinen erikoislannoite, jolla huolehdit puutarhasi monivuotisesta kukkaloistosta. Lannoitteen ravinnekoostumus saa aikaan vahvan versonkasvun ja parantaa kasvien talvenkestävyyttä.

Kekkilä Ruusuravinne  
Kekkilä Ruusuravinne on veteen sekoitettava erikoislannoite ruusuille. Kekkilä Ruusuravinteella saadaan voimakkaat versot, paljon nuppuja ja runsas, kauan kestävä kukinta.

Pakkauskoko: 800g rasia

Kekkilä Havu–Rodoravinne  
Kekkilä Havu–Rodoravinne on vesiliukoinen erikoislannoite havukasveille, alppiruusuille, pensasmustikalle ja muille hapanta kasvualustaa suosiville kasveille. Havu–Rodoravinne lannoittaa ja laskee samalla kasvualustan happamuutta luoden ihanteelliset kasvuolosuhteet kaikille happamassa maassa viihtyville kasveille.

Pakkauskoko: 800 g rasia

Kekkilä Syysravinne  
Kekkilä Syysravinne on veteen liuotettava kastelulannoite, jonka ravinteet pääsevät nopeasti kasvien käyttöön. Lannoite sisältää runsaasti kaliumia ja fosforia, mutta hyvin niukasti typpeä.

Pakkauskoko: 800 g rasia

Kekkilä Kukkasipuliravinne  
Kekkilä Kukkasipuliravinne on erityisesti sipuli- ja kesäkukille tarkoitettu pitkävaikutteinen lannoite. Sen avulla vaativistakin sipulikukista, kuten tulppaaneista ja liljoista on iloa pitkään.

Pakkauskoko: 200 g rasia

Kekkilä Kanankakka  
Kekkilä Kanankakka on aito luonnonravinne kotipuutarhurille, joka haluaa nauttia puutarhan sadosta ja kukoistuksesta luontoa säästäen ja sen elinehtoja parantaen. Kekkilä Kanankakka on huolellisesti kompostoitu, kuivattu ja rakeistettu.

Kekkilä Sammalsyöjä  
Kekkilä Sammalsyöjä on sammaloituneelle nurmikolle annettava vesiliukoinen erikoislannoite, joka hävittää sammaleen ja nopeuttaa nurmikon kasvua. Sammalsyöjä liuotetaan veteen ja nurmikon sammaloituneet alueet kastellaan kastelukannulla. Sammalsyöjä sisältää nurmikolle tärkeitä ravinteita, kuten typpeä, kaliumia ja rautaa

Pakkauskoko: 800 g rasia

Kekkilä Nurmikon Sammalsyöjä  
Kekkilä Nurmikon Sammalsyöjä on sammaloituneelle nurmikolle tarkoitettu rakeinen erikoislannoite, joka hävittää sammalen nurmikolta ja nopeuttaa samalla nurmikon kasvua. Kekkilä Nurmikon Sammalsyöjä sisältää nurmikolle tärkeitä ravinteita, joiden ansiosta nurmikko jatkaa kasvuaan elinvoimaisena käsittelyn jälkeen. Tuuhea nurmikko estää myös sammalen kasvua.

Pakkauskoko: 5 kg pakki

Biolan Luonnonlannoite  
(Kanankakka + Merilevä)
Biolan Luonnonlannoite on valmistettu kananlannasta kuivaamalla ja rakeistamalla. Siihen on lisätty merileväjauhetta tehostamaan kasvien hivenravinteiden ottokykyä. Lannoite sisältää kaikki kasvien tarvitsemat pää- ja hivenravinteet luonnollisessa muodossa. Se antaa kasveille voimakkaan kasvun ja runsaan kukinnan sekä ravintoa maan pieneliöille ja kastemadoille. Lannoite ei sisällä rikkakasvien siemeniä eikä taudinaiheuttajia; sitä on turvallista käyttää myös raakana syötävien lehtivihannesten ja juuresten lannoitukseen.

Pakkauskoot: 1 l ja 6 l pussi, 6 ja 10 litran pakki, 10 l kassi, 25 l ja 40 l säkki

Biolan Syksyn PK-lannoite  
Biolan Syksyn PK-lannoite on luonnonmukainen erikoislannoite puutarhan ja pihan monivuotisten hyöty- ja koristekasvien syyslannoitukseen. Syksyn PK-lannoite parantaa kasvien talvenkestävyyttä ja edistää seuraavan vuoden kukkasilmujen muodostumista. Lannoite sisältää sopivasti eloperäisessä muodossa olevaa fosforia ja runsaasti kaliumia sekä hivenravinteita. Lannoite ei sisällä lainkaan talvilepoon siirtymistä häiritsevää typpeä. Biolan Syksyn PK-lannoite sopii myös istutuslannoitteeksi sekä fosfori- ja kaliumtäydennykseen muiden lannoitteiden lisänä.

Pakkauskoot: 10 l kassi ja 25 l säkki